El calendari escolar de Cantàbria per al proper curs inclou una setmana de vacances cada dos mesos, que no suposarà una reducció de la jornada lectiva, que seguirà sent de 175 dies, segons va acordar la Mesa d'Educació autonòmica, que integren la Conselleria i els sindicats. El conseller càntabre d'Educació, Ramon Ruiz, va aclarir que el curs es repartirà en cinc períodes lectius -el més curt de 31 dies i el més llarg de 44-, amb l'objectiu que els trimestres "no siguin tan llargs".

Ruiz va explicar que l'única diferència respecte el calendari anterior són els dies de vacances que es fixaran al novembre, perquè la resta -Nadal, Carnestoltes i Setmana Santa- ja existien, i va avançar que la Conselleria té previst programar aquells dies activitats als centres per facilitar la conciliació als pares.

En un altre odre de coses, el Ministeri d'Educació, a través de l'Alta Inspecció, ha enviat sengles requeriments a Catalunya, Andalusia, Aragó, Cantàbria, Comunitat Valenciana, Extremadura i Balears perquè entén que la regulació autonòmica de l'avaluació final de Primària no s'ajusta a la normativa estatal.