La Policia de Amarillo, al nord de Texas, va matar un home armat que havia pres ostatges en un supermercat de la cadena Walmart d'aquesta ciutat nord-americana. "El sospitós ha estat abatut per l'equip SWAT (d'operacions especials) de la Policia de Amarillo i sembla estar mort. Els ostatges estan fora de perill", va explicar la policia en un breu comunicat sense donar més detalls.

L'home s'havia atrinxerat durant unes dues hores dins el comerç en el qual les autoritats van fer referència a un aparent "incident laboral de tipus violent". Malgrat que aparentment hauria disparat la seva arma en el moment de la presa d'ostatges, cap altra persona va acabant resultat ferida. La presa d'ostatges va generar alarma en una societat commocionada per la matança d'Orlando.

Els demòcrates del Senat dels Estats Units van anunciar que impulsaran al Congrés mesures per augmentar el control d'armes i intentar prevenir matances com la d'Orlando. "Tenim la responsabilitat com a legisladors de fer el que puguem per prevenir aquests tirotejos, d'aprovar reformes de sentit comú que han demostrat que prevenen aquests atacs i salven vides", va destacar Harry Reid, senador per Nevada.

Paral·lelament, una jove de 19 anys va resultar greument ferida a Rennes, al nord-oest de França, després que un home amb antecedents psiquiàtrics l'apunyalés per fer "un sacrifici" pel ramadà.

El diari Ouest France va explicar en la seva edició digital que l'home, de 32 anys d'edat, va dir haver sentit veus que el van obligar a cometre aquesta agressió, i va ser internat en un hospital psiquiàtric d'aquesta localitat a causa del seu estat. La víctima, la vida de la qual no està en perill, va rebre una punyalada a l'abdomen i dues al braç. La jove va ser agredida en una parada d'autobús quan sortia de l'institut, i la Fiscalia ha obert una investigació per temptativa d'homicidi.