El ministre de Defensa del Regne Unit, Michael Fallon, es va disculpar davant el seu homòleg espanyol, Pedro Morenés, per l'accident que va patir un submarí nuclear britànic, que es troba al port de Gibraltar després d'haver xocat contra un vaixell mercant a ai?gües properes al penyal. El Govern havia demanat «explicacions urgents» al Regne Unit «sobre l'abast de l'avaria patida» pel submarí de propulsió nuclear britànic.

Fallon es va acostar a Morenés per expressar-li la disculpa del Govern britànic durant la reunió de la coalició internacional contra l'Estat Islàmic que va tenir lloc a Washington. Segons el Ministeri de Defensa britànic, l'HMS Ambush només va patir danys externs i la Marina britànica ha obert una investigació sobre els fets.

El ministre d'Afers Exteriors en funcions, José Manuel García-Margallo, va explicar que el secretari d'Estat per a la Unió Europea, Fernando Eguidazu, va demanar explicacions al secretari de l'ambaixada britànica, amb el qual es va reunir, per l'accident. «Estem esperant que ens expliquin què és exactament el que ha passat i per què», va afegir García-Margallo.