Wikileaks diu tenir milers de correus dels demòcrates, alguns sobre Clinton

25.07.2016 | 07:11

El portal Wikileaks compta amb gairebé 20.000 correus electrònics del Comitè Nacional Demòcrata (DNC, en anglès) i diu haver publicat informació sobre l'estratègia de la virtual candidata demòcrata a la Casa Blanca, Hillary Clinton, per vèncer el seu rival en les primàries, Bernie Sanders.
La publicació dels correus es va produir divendres passat, però les conseqüències polítiques van començar a ahir amb atacs com el del candidat presidencial republicà, Donald Trump. "Els correus electrònics filtrats mostren el DNC planejant destruir Bernie Sanders. Es burlen de la seva herència i molt més. A internet, a Wikileaks, realment salvatge", va subratllar el magnat al seu compte de Twitter.
La publicació de Wikileaks posa en relleu les conegudes tensions entre la vella guàrdia del partit demòcrata i la campanya del senador Sanders, que durant les primàries va acusar el DNC d'afavorir Clinton encara que ara ha donat el seu suport a l'exprimera dama amb la finalitat de conjuminar forces contra Trump.
Els nous correus electrònics s'allotjen en un apartat del portal titulat "Cerca a la base de correus del DNC".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema