El delegat del Govern a Castella-la Manxa, José Julián Gregorio, va confirmar que la geolocalització del telèfon mòbil del presumpte assassí de la família esquarterada a Pioz (Guadalajara) el situa al xalet la tarda-nit del crim. Gregorio va confirmar la informació publicada pel diari El Mundo en què s'apunta aquest extrem com una de les "proves indubtables" que la Guàrdia Civil assegurava la setmana passada tenir per acusar Patrick Gouveia, nebot del marit mort, com a autor dels quatre assassinats.

"Sí que es pot dir que el mòbil d'aquesta persona que està al Brasil i és la presumpta autora d'aquest terrorífic fet va estar la tarda-nit del dia dels fets al xalet", va afirmar Gregorio.

La troballa dels cossos dels dos adults i dos menors, els quals presentaven signes d'haver estat assassinats amb gran violència, es va produir després de l'avís realitzat pels veïns com a conseqüència de la forta olor el passat 18 de setembre.

Després de la investigació, es creu que els fets van tenir lloc el 17 d'agost, ja que va ser l'últim dia en què el pare de la família va anar a treballar. En tot cas, els assassinats es van dur a terme de forma seqüenciada, ja que el presumpte assassí no es va enfrontar a totes les víctimes alhora.