El cadàver d'una dona, seminú i amb un tall al coll, va ser trobat en un camí de la localitat sevillana de Pilas, en una zona propera a la circumval·lació del municipi i a una barriada. El cos correspon a la propietària d'un bar proper, d'uns 50 anys, a la zona en la qual es va fer la troballa. El cadàver va ser trobat a prop d'un supermercat que està situat al nord de la ciutat, entre les oliveres que formen la major part del paisatge de la zona.

Es tracta d'un camí rural que comunica la circumval·lació amb les oliveres, per on un vehicle hauria avançat uns 20 metres, el que podria haver estat vist per un home que va resultat ferir i traslladat a un hospital de Sevilla. Aquest home hauria estat testimoni involuntari de com els presumptes autors del crim llançaven a dona, ja sense vida, a un camí abans de fugir del lloc.

Els agents de la Guàrdia Civil busquen una furgoneta de color blanc en què viatgen dos homes, segons la descripció que hauria donat el ferit abans de ser evacuat al centre hospitalari. La Policia Local, per la seva banda, va tallar al trànsit l'accés a la zona, mentre la Guàrdia Civil recollia proves al lloc i estudiava, entre altres evidències, les empremtes de pneumàtics sobre el terreny. Un representant de l'Associació d'Amics dels Romanesos a Sevilla va explicar que a la zona viu una gran quantitat de persones procedents de diferents zones de Romania.