Uns documents aportats per la defensa de l'expresident de la Junta José Antonio Griñán a la causa principal dels ERO podrien contenir indicis d'haver estat manipulats i «falsejats», segons el Partit Popular, que ha posat els fets en coneixement del tribunal. Els advocats que representen el PP -personat com a acusació popular en aquest procés- han demanat que s'investigui concretament un certificat relatiu a un acord del Consell de Govern de la Junta, celebrat el 28 de desembre de 2004, i que inclou una data i un segell oficial diferent al mateix document original aportat en el seu dia per la Junta d'Andalusia.

Es tracta del document corresponent a l'expedient de modificació pressupostària 946/2004 anomenat «Transferència de crèdits en el capítol IV dels programes 3.2.B i 3.2.h del Servei Andalús de Treball», i que l'advocat de Griñán va lliurar al tribunal el dia 5 d'abril, coincidint amb la declaració en el judici de l'expresident de la Junta.

Ja existia un original d'aquest arxiu en el sumari de la peça principal dels ERO. I, un cop comparat amb el que ara ha aportat la defensa de Griñán s'aprecien, segons el parer dels advocats del PP, algunes «incongruències», el que «podria ser producte d'un presumpte falsejament».