Ja ha començat la temporada de casaments i celebracions. Trobar el lloc somiat per celebrar un casament és un dels principals problemes a què s'enfronta una parella que penseu casar-se.

Els castells en el camp, els resorts a la platja i les mansions a les muntanyes han deixat de banda els típics salons i cases de camp. Per a aquest dia tan especial, cada vegada són més les parelles que aprofiten per casar-se a l'estranger, buscant allotjaments especials on poder gaudir d'una major privacitat.

Si estàs pensant en casar-te i busques un destí exòtic i original, et proposem deu llocs perfectes per llogar i celebrar un casament:

Chateau Lagorce (Burdeus, França)

Aquest impressionant castell, capaç d'allotjar a un màxim de 52 persones, es troba tan sols a 25 minuts del centre de Bordeus. El Chateau Lagorce compta amb 21 dormitoris que han estat renovats amb tot luxe de detalls, perfectes per fer que els teus convidats es sentin especials.

El Chateau Lagorce i la Vila di Corliano. Chateaulagorce y Corliano

Villa di Corliano (Toscana, Itàlia)

Aquesta preciosa vila del segle XV, un dels llocs més bells de tota la Toscana, està situada als peus del Parc Nacional Migliarino Sant Rossore. La Vila vaig Corliano compta amb 15 dormitoris, capaços d'allotjar fins a 35 persones, des dels quals poder gaudir de les vistes panoràmiques de la muntanya.

Casa d camp Logie (Aberdeenshire, Escocia)

Aquesta meravellosa casa de camp, situada a la riba del riu Urie, era en els seus orígens un castell. La seva modificació en el segle XVII la va convertir en un dels llocs perfectes per casar-se. La casa de camp Logie pot allotjar fins a 22 persones en els seus 13 dormitoris i el seu saló de ball és capaç d'albergar fins a 150 convidats.

La casa de camp Logie i la mansió Endless Summer. LogieCountryHousey JamaicaVillas

Endless Summer (Bahia de Montego, Jamaica)

Aquesta mansió és una de les més glamuroses a Jamaica i, per descomptat, el lloc perfecte per organitzar un casament. El balcó superior és el lloc ideal per a la celebració de l'enllaç. Des dels sis dormitoris, que poden acollir fins a 12 persones, podràs gaudir unes espectaculars vistes al mar Carib.

Berawa Beach State (Bali, Indonèsia)

Aquest sorprenent resort, format per tres viles, farà que celebrar el teu casament sigui un record inoblidable. Des dels seus tres viles, capaços d'allotjar a 40 persones, podràs observar una de les millors postes de sol de tot l'oceà índic.

El resort Berawa Beach State i el Chateau Gombardy. Baliluxuryvillasy Oliverstravels

Chateau Gombardy (Beaumont-en-Veron, Francia)

En una zona coneguda com "El jardí de França", famosa pels seus vins i vinyes, s'alça aquest excepcional castell del segle XV. Aquest lloc és ideal per a casaments ja que disposa d'una capella dins del recinte.

Mansió Newhall (Ojai, California)

A menys de 50 km de Los Angeles, aquesta mansió és el lloc perfecte per un casament amb molts convidats, ja que el recinte pot albergar fins a 300 i fins i tot 20 d'ells poden dormir a la casa. "Les fotos només mostren una petita part del que realment és aquesta mansió" comenta una ressenya de TripAdvisor.

La Mansió Newhall i la casa Bruisyard Hall. NewhallMansiony BruisyardHall

Bruisyard Hall (Suffolk, Inglaterra)

Bruisyard Hall tenen una capacitat d'allotjament de fins a 24 convidats, aquesta magnífica casa inclou tots els luxes moderns. A les 700 hectàrees de terreny d'aquesta bella casa de camp, podràs celebrar un casament inoblidable.

Chateau St. Martin (Valle de Loira, Francia)

Amb fantàstiques vistes de la impressionant confluència dels rius Loira i Vienne, aquesta propietat inclou una piscina interior / exterior, sauna i 4 suites per 22 convidats. Si busques un casament per l'Església, aquesta es troba a 150 metres d'ella i després podràs continuar la celebració al palauet amb fins a 300 convidats.

El Chateau St. Martin y la Villa I de Phuket. Chateau-st-martin y Phuketweddingsevents

Villa I(Phuket Tailandia)

Situada a l'extrem de la Milla dels Milionaris a la costa oest de Phuket, aquest és el millor lloc per casar-te si estàs buscant un casament luxosa i de somni. Xef tailandès, mestresses de casa i empleats de manteniment es comprometen a fer del teu casament tot un èxit. La vila ocupa 5.000 metres quadrats i té unes magnífiques vistes del mar Andaman.