Estem a Sant Pere Pescador, al costat del Parc Natural dels Aiguamolls de l´Empordà i les ruïnes d´Empúries, en una platja de sorra fina amb 1.800 m. de façana al mar i amb un fantàstic programa d´animació, amb tots els serveis que vostè necessita per divertir-se i relaxar-se en les seves vacances.

Disposem de 276 bungalows de diferents categories amb tot el confort necessari per gaudir com a casa i de 969 parcel·les on poder acampar amb la seva tenda o caravana. Els nostres bungalows disposen de :Lavabo complert, cuina i estris de cuina, nevera de 220 L, microones, cafetera Nespresso , llençols (gratis sota sol · licitud en la reserva) i mantes, terrassa coberta amb taula i cadires i una gandula per al sol. Tenim diversos bungalows adaptats per a persones amb mobilitat reduïda: rampa d´accés, més amplitud en portes i lavabo adaptat.

Les parcel·les es diferencien entre Standard (entre 70 i 100m2) amb connexió de 5 AMP d´electricitat i les parcel·les Plus (entre 95 i 120m2) amb connexió de 10 AMP d´electricitat, desguàs i pressa d´aigua. Golf de Roses El golf de Roses està situat a la costa de l´Alt Empordà, al nord de la Costa Brava, que s´obre al mar Mediterrani entre el sud de la península del cap de Creus i el massís del Montgrí. Agafa el nom de la vil.la de Roses, la població més important de la seva costa.

La Badia de Roses ha sigut escollida com una de les Badies més maques del món. Una distinció que l´ UNESCO, fins ara, només ha concedit a una trentena de badies com: la península Valdés a Argentina, la bahía del Mont-Saint-Michel en el nord de França, la Mindelo Bay a Cabo Verde, la bahía de San Francisco als Estats Units, o Long Bay a Vietnam, entre les més conegudes.

La situació geogràfica i l´orografia de la Costa Brava fan que, depenent de l´època de l´any, es donin vents predominants ideals per la pràctica d´esports de vela, windsurf, kitesurf, etc. Els bungalows Disposem de diversos models de bungalows en funció del número de persones, la ubicació i la mesura del bungalow. Les principals diferències entre uns i altres són les mesures totals del bungalow i la distribució de les habitacions. D´aquesta manera, disposem de més de 300 bungalows amb una distribució general de :Habitació amb dos llits / Habitació amb llitera / Cuina- Menjador/ cuina amb rentavaixella / Dutxa i lavabo per separat / Aire Condicionat / Televisió satèl·lit / ADSL.

El nostre càmping compta amb dos restaurants amb vistes a la platja, en una segona planta, oberts i enfocats al golf de Roses, cadascun d´ells especialitzat en un tipus de menjar: - La trattoria-pizzeria "El Xiringuito» és un restaurant a l´aire lliure situat a la part nord del càmping, des del qual es gaudeix de magnífiques postes de sol.

Ofereix una carta de plats de pasta fresca amb diverses salses a triar i pizzes exclusives amb un toc mediterrani. Les postres, com les creps fetes al moment o la «pannacota» casolana són la cirereta a una nit temàtica al més pur estil italià. Disposem de massa de pizzes i pasta sense gluten

L´ arrosseria «Oasis», també a l´aire lliure, està situat a la part sud del càmping, a peu de platja, amb vistes al mar i a la població de l´Escala i Roses. Aquest restaurant aposta per una cuina basada en arrossos, combinats amb els productes del mar i de l´horta de l´Empordà: arròs amb llamàntol, arròs amb verdures, arròs mar i muntanya, arròs caldós, plats de peix i marisc de la zona o amanides variades, són algunes propostes de la seva carta.

A més d´aquests dos restaurants, el càmping té un self-service amb un extens bufet d´amanides, un bufet de primers i segons plats realitzats diàriament i l´opció d´un menú econòmic, molt assequible (tenen també menú infantil, per als més petits ), així com plats combinats, plats vegetarians i menjars sense gluten (a petició, en el supermercat es poden adquirir també productes sense gluten). Durant el dia, de les 12 a les 20 hores, hi ha serveis ast-take away (dos locals, un situat al Xiringuito i un altre a la zona central de piscines i bar-terrassa) on el producte estrella són els pollastres a l´ast amb patates fregides (per menjar a la terrassa o per gaudir en la parcel·la o al bungalow).

Ofereixen també servei de bocateria, frankfurts, hamburgueses, pepitos de llom, fricandela i calamars a la romana.

Per als més llaminers, la creperia de La Ballena Alegre es posa en funcionament a partir de les cinc de la tarda; i hi ha també una variada oferta de gelats a la zona del bar-piscina, així com un servei de pizzeria Take-way.

ALTRES SERVEIS !uins serveis oferim per celiacs: Dintre del nostre supermercat tenim tota una secció amb productes a la venta per persones intolerants al gluten, tant de menjar com de beure. A la fleca tenim pa sense gluten. Al self service, sota petició, també disposem de menús i productes sense gluten i cuinats i tractats amb la màxima cura, sense contaminants externs.

I a la nostra trattoria-pizzeria també disposem de pasta i pizzes especial per a celíacs. Què representa per nosaltres: apropar-nos al nostre client donant-li un servei que avui dia hauria d'estar implantat a tots els restaurants, ser conscients d'una realitat que ens envolta i donar el millor servei posible als nostres clients és la nostra fita.