Abans de començar la cursa, Reyes Estévez ja advertia del "bon nivell de la cursa" i admetia que "no em vull mullar a dir el vencedor perquè hi ha uns deu atletes que poden endur-se la cursa, principalment Higuero i Blanco". I no va estar desencaminat, ja que Juan Carlos Higuero va ser qui es va endur la victòria final després d'un dur mà a mà amb Blanco.

El vencedor de la prova, Juan Carlos Higuero va destacar que "un traçat tan suau m'ha fet sentir molt còmode", augmentant les opcions de victòria de l'atleta d'Aranda. "El més dur ha estat superar els rivals, ja que no havia d'estar pendent només de Blanco. Ja es veu l'alt nivell en els temps, ja que onze corredors hem estat per sota dels quinze minuts i ha sigut molt difícil guanyar", va dir Higuero.

De la seva banda, l'organitzador Josep Lluís Blanco, que va ser segon, explicava que el triomf d'Higuero havia estat inapel·lable. "És molt més ràpid que jo, he intentat fer un parell de canvis de ritme però no he aconseguit deixar-lo enrere i quan hem arribat a les pistes d'atletisme ja sabia que no podia fer res. Ell no ha abaixat el ritme i ha guanyat amb claredat".

L'organitzador de la popular cursa també es mostrava entusiasmat amb l'èxit de la tercera edició de la Sansi. "La gent ha gaudit molt, ha estat impressionant l'ambient que es respirava als carrers de Lloret i les pistes estaven plenes de gom a gom, fins i tot hi ha hagut molta gent que no ha pogut veure l'arribada per la quantitat d'espectadors que hi havia".

Eva Arias, guanyadora en categoria femenina, va assegurar que la victòria a Lloret havia estat "la guinda a un gran any" i que estava "molt contenta". Per acabar va mostrar-se esperançada amb l'any que ve i va declarar que espera que tot li vagi "igual o millor" que el 2009.