Cristiano Ronaldo, davanter del Reial Madrid, ha afirmat aquest dimarts, a les càmeres de Reial Madrid TV, que per guanyar la final de la Lliga de Campions "massa humilitat no és bona" ??i ha declarat que el seu equip ha de demostrar el seu "caràcter" per guanyar el títol a Cardiff.

El davanter portuguès, a quatre dies del partit decisiu pel màxim trofeu continental que disputarà davant la Juventus, ha deixat clar que ell i els seus companys han de treure a la llum el seu caràcter per aconseguir el seu segon títol del curs.

"Massa humilitat no és bona. Hem de demostrar el nostre caràcter i qui és el millor. Ells (el Juventus) són un excel·lent equip però nosaltres també. Tinc la sensació que farem un gran partit i guanyarem", va dir.

A més, ha reconegut que el dia del partit hi haurà molts "nervis" per part de tot el món, encara que ha revelat que guanyar la Lliga ha tranquil·litzat molt als jugadors del Reial Madrid, que, al seu parer, estan en un moment "extraordinari".

"Ara prefereixo no pensar molt en la final. Es guanya marcant gols. Jo em sento bé, em sento millor a nivell físic que les últimes temporades. També perquè he jugat menys, tot i que sóc el que més partits de la plantilla", ha destacat.

Per Cristiano, el culpable del seu gran moment de forma és el seu entrenador: "es deu a una gran gestió i intel·ligent de Zidane i dels meus companys. Potser alguns volien jugar més, però és l'entrenador el que pren les decisions".

"Em sento millor que en els últims anys. Espero ajudar l'equip amb gols dissabte. Espero que l'afició estigui amb nosaltres el dissabte i tinguin pensaments positius", ha acabat.