No canten ni ballen, però omplen discoteques com si ho fessin. Són els disjòqueis, reis indiscutibles de les nits d'estiu (amb perdó dels grans festivals). Tot i que el seu hàbitat natural és Eivissa, durant aquest mes d'agost alguns dels DJ més destacats del panorama internacional punxaran a diferents discoteques de la Costa Brava.

Un d'ells és l'holandès Tiësto, que el proper 16 d'agost actuarà a Colossos (Lloret). En aquests moments, està considerat el número 1 del món per The DJ list, una de les principals referències en aquest àmbit. Es tracta de l'única cita gironina d'un discjòquei que en un mes anirà des del Renge Unit fins a Rússia, i que a partir del setembre començarà una gira nord-americana.

Un altre DJ mediàtic és Bob Sinclar, que aquest estiu promociona disc (Born in 69) i que actuarà el dia 11 a Pachá Empuriabrava. En els darrers anys, Sinclair ha estat un habitual de l'estiu gironí, ja que se l'ha pogut veure en diverses ocasions al Chic de Roses. Nascut a França amb el nom real de Christophe Le Friant, a més de discjòquei és mesclador i productor. La fama li va arribar l'any 2006 gràcies als seus temes Love Generation i World, Hold On, del seu àlbum Western Dream.

Armin Van Buuren a Lloret

A Tropics (Lloret), aquest estiu també han comptat amb discjòqueis il·lustres. El dia 13 de juliol, per exemple, van comptar amb l'actuació d'Armin Van Buuren, que es troba també entre els millors del món i que ha actuat a les principals ciutats dels Estats Units, des de San Francisco fins a Boston, New York o Los Angeles, entre altres. També se'l pot veure regularment a Amnesia (Eivissa). A més de Van Buuren, Tropics va comptar ahir amb la presència d'Eric-E, qui va ser escollit dos anys seguits com a millor discjòquei d'Holanda i que és un dels capdavanters de la música house.

Al Fata Morgana (Sant Pere Pescador), un dels discjòqueis més coneguts que tindran aquest estiu serà Chukie, també holandès (de fet, al ser temporada d'estiu, molts dels seus clients són estrangers), que actuarà aquesta nit.

El Saint Trop de Lloret, finalment, celebra els dimecres una White Party (un tribut a Eivissa) que compta amb la presència de Manuel Moore (de Ibiza-Supermartxé) i el seu impressionant espectacle de guitarra en directe.