L'ESTARTIT

Great Lakes al Mariscal

Dimarts 20 de juliol, a partir de les 22.30 h. Entrada lliure.

El Mariscal de l'Estartit acollirà aquesta nit l'única actuació a Catalunya dels Great Lakes, un grup que ofereix psicodèlia, folk i country procedent del Brooklyn novaiorquès. Aquests, però, no són els seus autèntics orígens, sinó que de fet es van gestar a Athens (Geòrgria) l'any 1996 i van publicar el seu primer disc l'any 2000. Ja en el 2002 es van traslladar fins al Brooklyn i van editar The Distance Between, mentre que el 2006 van presentar Diamond Times. El seu quart disc, Ways of Escape, s'ha d'editar al proper mes d'octubre. Amb els anys, el so de Great Lakes ha anat allunyant-se de la psicodèlia del seu debut per abraçar influències més folk i country.

TORROELLA DE MONTGRÍ

Una Nit Màgica al Museu

Museu de la Mediterrània. Dimarts 20 de juliol, a les 22.00 h.

Torroella de Montgrí enceta avui, a partir de les deu de la nit, les visites comentades pel Museu de la Mediterrània, que porten per títol Una nit màgica al museu. Aquest recorregut es podrà fer al llarg dels dimarts d'estiu, mentre que els dimecres es podrà fer Un passeig per Torroella, els dijous descobrir les Veus de la Mediterrània (una visita comentada a l'exposició) i els divendres, conèixer l'Estartit, terra de pescadors. Els preus oscil·len entre els 4 i els 6 euros.

LLORET DE MAR

Correfoc amb la colla de diables sa forcanera

Lloret de Mar. Dimarts, 20 de juliol. 22.30 h hores. Gratuït.

Lloret de Mar està escalfant ja motors per a les festes de Santa Cristina, que tindran dissabte com a dia central. Avui, però, ja hi haurà un correfoc-espectacle a càrrec de la colla de diables Sa Forcanera El recorregut anirà des del Museu del Mar fins al passeig Manel Bernat, a partir de dos quarts d'onze de la nit.

LLAFRANC

Descobrint el «Glamour»

Oficina de turisme. Dimarts, 20 de juliol. 19.00 h: anglès i francès. 20.15 h: català i castellà. Preu: 5 euros.

Llafranc proposa enguany una visita guiada titulada El glamour dels anys 50 i 60, que durarà una hora i servirà per recordar aquestes dècades daurades. La guia vendrà els tiquets al mateix punt de sortida 10 minuts abans de l'inici, de manera que no cal reserva prèvia.

SETCASES

Publiquen una guia sobre camins representatius

Setcases ha publicat una guia en la qual es poden trobar els camins més representatius del municipi, la majoria dels quals es poden fer caminant i/o amb bicileta de muntanya. A l'hivern, molts d'ells es poden recórrer amb raquetes de neu (i utilitzant grampons a les parts més altes), tot i que aquests s'han de deixar als autèntics experts. L'objectiu del volum és que tots els seus lectors gaudeixin de la muntanya respectant alhora els plans de protecció establerts.