Sense por a la seducció

Sensualitat, feminitat, romanticisme i esperit "burlesque". Aquesta és la filosofia que defensa la dissenyadora de llenceria Rosario Puñales en cadascuna de les seves creacions, que evoquen un esperit "vintage" a través de materials delicats com el tul o l'encaix. Puñales acaba de presentar les seves propostes en llenceria a la ciutat de Girona.

20.07.2013 | 00:00
La dissenyadora Rosario Puñales (centre) acompanyada per un grup de models que lluïen els seus dissenys.
La dissenyadora Rosario Puñales (centre) acompanyada per un grup de models que lluïen els seus dissenys.

P

eces delicades, sensuals i que evoquen l'esperit burlesque per crear el look més femení i seductor. Aquest és l'esperit que mou la dissenyadora de llenceria Rosario Puñales, que aquest dijous va presentar la seva interpretació de la feminitat a la ciutat de Girona, on per primera vegada s'ha celebrat una venda privada de les seves creacions. La cita amb la moda més delicada i sensual va tenir lloc a l'Urban Roof by Pommery, on les assistents van poder comprar les creacions d'aquesta dissenyadora a un preu especial.
Deu models lluïen les peces d'aquesta reconeguda dissenyadora, sempre fidel al seu estil romàntic i sensual, perquè els assistents a l'acte tinguessin l'oportunitat de veure i apreciar tots els detalls de les creacions de Puñales. La posada en escena era fidel a l'ADN de la marca, apostant per la sensualitat. Els lliga-cames, els culottes amb insinuants transparències i els sostenidors on l'encaix i el tul eren els materials escollits es barrejaven amb romàntics i delicats kimonos obrint la porta a la delicadesa dels mantons.
El negre fent binomi amb el daurat i el blanc van ser els colors protagonistes dels dissenys que vestien les models de l'agència-escola de Girona Model on Top que passejaven per l'espai habilitat per a la venda privada mentre les clientes compraven les creacions de Puñales brindant amb el cava "Salvatge", adient amb l'esperit de la llenceria que es presentava.

Enllaços recomanats: Premis cinema