Les lluites de gladiadors i curses de quàdrigues han tornat a Empúries per segon any conecutiu. Després del gran èxit obtingut l'any passat, les ruïnes tornen a acollir aquest cap de setmana l'espectacle Coliseum: l'arena de la glòria, un espectacle d'acció inspirat en les lluites de gladiadors i les curses de quadrigues romanes, presentat per Drakonia. En aquesta ocasió, tanmateix, compten amb un nou guió i personatges renovats.

L'espectacle, que ahir es va poder veure per primer cop però que es repetirà tant avui com demà, compta amb lluites de gladiadors, acrobàcies a cavall, curses de carros romans i danses espectaculars. I és que poca broma: el muntatge compta amb la participació de 16 cavalls i més de 50 actors i especialistes que ofereixen espectacles amb foc, dansa, lluites de gladiadors i tres quadrigues romanes que competeixen en espectaculars carreres.

Després que l'espectacle d'ahir tornés a congregar un nombrós públic, hi haurà una nova oportunitat de veure'l avui i demà a dos quarts de set de la tarda. L'entrada també inclou la visita a les ruïnes d'Empúries.