La Nina i la Miriam han vingut a Lloret de Mar per la seva festa i la platja. Les dues noies són amigues des de la infància i els agraden les mateixes coses: el mateix tipus de festa, les mateixes cançons i els encanta estirar-se a prendre el sol. S'allotgen a un hotel proper al mar i al bell mig del nucli, on hi ha la gran majoria de pubs nocturns.

Han vingut totes dues soles?

Sí, ens coneixem molt bé i podem estar tota una setmana les dues juntes sense tenir cap discussió. D'aquí a dos dies, però, vindran uns altres amics d'Alemanya que estan allotjats a Calella.

Per què Lloret de Mar?

Per la seva festa i perquè tot és molt barat. Als pubs podem entrar sense pagar, són gratis! I el menjar també hem trobat que és força barat i bo perquè hi ha de tot: pizzes, pasta i hamburgueses.

Què han visitat o visitaran?

Només la platja i la festa, no anirem a visitar res més. No anem sempre a la mateixa platja, intentem desplaçar-nos i anar a les diferents cales que hi ha per la zona. No tenim cotxe així que tampoc podem anar molt lluny caminant.

Els agrada la festa que hi ha aquí?

Sí, la festa és semblant a la que hi ha a Alemanya però la gent aquí és molt diferent. Els alemanys no són tan oberts i sociables com els d'aquí que tenen molta xerrera, són molt simpàtics.

Què és el que més els ha agradat de Lloret de Mar?

Les petites cales que hi ha per la zona, són precioses i l'aigua és molt transparent. Un paisatge preciós.

I alguna cosa que no els hagi agradat?

El menjar no ens acaba d'agradar, estem acostumades al d'Alemanya i els plats d'aquí no ens agraden.

S'emporten algun "souvenir"?

Sí, segurament ens comprarem un record per a nosaltres i també alguna cosa per la família, que si no encara s'enfadaran.

Els agradaria tornar a Lloret de Mar?

Sí, l'any que ve potser no, però un altre any segur.