Aquesta família holandesa ha vingut a passar bona part de l'estiu, ni més ni menys que sis setmanes, a Blanes, des d'on van voltant pels poblets de la Costa Brava i també per la província de Barcelona. Fa 25 anys que la Betra i en Mike van venir per primer cop a la zona, ara han tornat amb els seus dos fills, l'Aya i en Phillip, per passar un estiu en família.

Per què han decidit passar les seves vacances a la Costa Brava?

Volíem portar-hi els nostres fills perquè l'última vegada que vam venir ens va agradar molt, sobretot pel bon temps que fa aquí.?Normalment cada dia fa sol, i això és una sort. A més, la gent és molt agradable.

I per què Blanes?

És un poble molt bonic que ens agrada molt. La veritat és, però, que vam decidir allotjar-nos aquí perquè vam trobar un càmping, que és on ens estem, molt a prop del mar i la platja, així com també del centre del nucli urbà, on hi ha de tot.

Què han visitat?

Des de Blanes hem fet ruta per s'Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Figueres, Tordera... i també hem anat a Barcelona i a Malgrat de Mar.

Com s'han desplaçat d'un lloc a l'altre?

Hem llogat un cotxe que és molt més pràctic i tenim més llibertat, no hem de pensar en horaris ni res. El dia que vam anar a Barcelona, però, hi vam anar amb tren perquè ens van dir que allà és millor moure's sense cotxe perquè per aparcar és molt car.

Què és el que més els ha agradat de tot el que han visitat?

Cada lloc on hem anat i cada cosa que hem visitat ens ha agradat molt. El menjar d'aquí és molt bo i la gent és encantadora.

Els agradaria tornar?

Sí, cada any ens agradaria venir aquí si poguéssim.

S'emportaran algun souvenir

Intentem comprar alguna cosa de cada lloc on anem per tenir-ne un record.