Llagostera acull aquest cap de setmana el Festival'Era, que tindrà lloc a la masia Can Gascons i comptarà amb els nord-americans The Antlers i el productor britànic Gold Panda com a cap de cartell. Per l'escenari del festival també hi passaran The New Raemon i es podran escoltar les noves cançons de Delorean. El cartell el completaran Jupier Lion, Sau Poler, El Último Vecino, DJohnston, DJ Capo, Bel Bee Bee, Wesphere, Lili's House i Tversky.

El Festival'Era, segons expliquen els seus organitzadors, oferirà dotze hores de fusió entre música electrònica i alternativa i naturalesa. El seu objectiu és convertir-se en un punt de trobada entre nous talents que vulguin compartir les seves creacions i un públic interessat en la cultura musical que es desenvolupa a Catalunya. Per això, volen oferir un festival de caire intimista, mantenint la sensació de proximitat i bon ambient entre artistes i assistents.

L'entrada al festival, que val 22 euros, inclou acampada gratuïta, un vermut per a tots els que entrin a primera hora, furgo-Moritz llançadora gratuïta des de l'estació de tren de Caldes i autobusos des de Barcelona (deu euros).

Els caps de cartell, The Antlers, són una banda d'indie-rock amb seu a Nova York. Tot i que inicialment eren un projecte folk, s'han acabat convertint en un grup de rock exhuberant i orquestrat amb ganes d'experimentar. El seu darrer àlbum és Familiars, tota una odissea emocional i espiritual al costat d'una paleta de fons amb acompanyament electrònic.

Pel que fa a Gold Panda, ha arribat a estar nominat a la llista musical de la BBC i ha guanyat el First Album Award de The Guardian pel seu treball Lucky Shiner, publicat el 2010. El 2013 va publicar el seu següent treball, Half of where you live, que el va dur a fer una gira pels Estats Units i Europa. Durant el 2014 va tornar a tancar-se a l'estudi i a fer un projecte fotogràfic amb un col·laborador al Japó. Els dos projectes veuran la llum durant aquest 2015.