El tenor barceloní Josep Bros, acompanyat del pianista Marco Evangelisti, donarà diumenge el tret de sortida a la 35a edició del Festival de Torroella de Montgrí. Bros oferirà una selecció de les àries d'òpera més inspirades i romances de sarsuela per obrir una programació que enguany posa l'accent en la veu i converteix el cant en l'eix vertebrador. De fet, la meitat dels dotze concerts programats tindran la veu com a protagonista. Després del concert de Bros, Bach tornarà a escoltar-se a Torroella amb les cantates de l'Ascensció, interpretades per l'Acadèmia 1750 i el Cor de Cambra del Palau de la Música.

Segons indica el Festival, Bros és un dels tenors lírics de més èxit i projecció internacional, un eminent intèrpret de repertori belcantista d'estil elegant i exquisida musicalitat que des de fa més de dues dècades conquista el públic dels millors teatres d'òpera.

En els darrers anys, Bros ha introduït en el seu repertori papers més lírics, de Verdi i fins i tot de Puccini. Bros arriba després d'haver debutat amb èxit en el paper de Don Carlo en l'òpera del mateix nom de Verdi al Teatre Auditori de El Escorial, sota la direcció musical de Maximiliano Valdés i escènica d'Albert Boadella.