El proper dijous, 6 d'agost, s'acabarà el cicle de cinema a la fresca de la Ciutadella amb la pel·lícula més votada pel públic:?Relatos Salvajes, de Damián Szifrón. El film ha rebut un 43% dels vots.

Com ja es va anunciar a principis de temporada, els espectadors han pogut escollir quina pel·lícula volen veure. Les propostes eren tres:?Relatos Salvajes, Boyhood de Richard Linklater (que es va endur el 35% dels vots) i Agosto, de John Wells, que es va endur el 17% dels suports.

Relatos Salvajes és un dels films argentins de més èxit dels últims temps. Es tracta d'un compendi de sis històries independents de violència i humor negre, amb protagonistes que es veuran empesos cap a l'abisme i la pèrdua de control quan visquin un desengany amorós, una tragèdia, el retorn d'un personatge turmentat del passat o un petit obstacle quotidià que despertarà una ira reprimida.

Com és habitual a Cine Ciutadella, la pel·lícula es projectarà en versió original en castellà amb subtítols en anglès. El preu de l'entrada és de cinc euros i s'ofereix un servei de lloguer de gandules per dos euros. La projecció comença a les deu de la nit.