Antonio Orozco arribava el passat dissabte a Cap Roig en un moment cabdal de la seva carrera. L'artista, de gira amb Origen, va repassar aquelles cançons que han emocionat i han tret a ballar el seu públic des de l'any 2000 -quan es va publicar el seu primer àlbum- fins ara amb el seu nou single Hoy será. Una llarga carrera de 15 anys on ha forjat un valuosíssim llegat musical de set àlbums d'estudi i una discografia plena d'importants número 1 en les llistes d'èxit.

La diferència entre l'Orozco de fa una dècada i el d'ara és, sobretot, física: adéu grenyes i aspecte descuidat. Ara es presenta impecable i elegant i des de fa uns mesos rapat i sense el seu tupè després d'una promesa amb Alejandro Sanz. Llegará va ser la cançó escollida per arrencar el concert. Un tema inclòs dins del seu setè i últim treball, Dos orillas, que va fer aixecar des del primer moment al públic de les butaques, mentre Orozco els animava durant tot el concert amb un "tots amunt Cap Roig".

Les més de 2.100 persones van acompanyar Orozco al ritme de cançons com No hay más, Aire, Te esperaré, Dime porquéQué me queda. Algunes d'elles, com per exemple, Pedacitos de ti, van ser interpretades amb un ritme més enèrgic. Quan més va cridar el públic va ser quan Orozco, interpretant El Viaje, va baixar a les grades.

Entre cançons, l'artista bromejava amb el seu públic, que s'ha anat guanyat any rere any arribant a ser un dels cantants i compositors més prolífics del pop espanyol. El cantant barcelonès de 42 anys no va parar de ballar i moure's per tot l'escenari acompanyat de la seva fidel banda, on des de fa dos anys s'hi ha afegit, a la percussió, el seu germà Marcos Orozco. Un dels punts més estel·lars de la nit va ser amb Devuélveme la vida, quan el públic gairebé no va deixar cantar un Orozco emocionat que va cedir el micròfon. L'altre moment, va ser amb Hoy Será, el single del seu nou disc, que es publicarà després de l'estiu i que presentarà aquest hivern amb la gira Destino.

L'artista va agrair al públic que li permetés estar per tercera vegada a "un dels escenaris més importants del món", dedicant a cada un d'ells la cançó de Ya lo sabes. Moment emotiu en què els assistents no va perdre l'ocasió en treure els seus mòbils per capturar l'instant. Orozco també va recordar l'emoció dels seus inicis en què "cada cosa que fas és per primera vegada". I així va presentar, davant de la sorpresa de tot el púbic, el cordovès Antonio José, guanyador del programa musical de La Voz,que pujava per primera vegada a un escenari després del concurs. Els dos van interpretar el tema Eres davant d'un públic que no va deixar d'aplaudir en cap moment.

I quan ja semblava que el concert s'havia acabat i fins i tot la gent es preparava per marxar, Orozco deixant-se estimar pel públic i sense poder marxar, va agafar la guitarra i sol damunt l'escenari va interpretar en format lent una barreja d'Una y otra vez, Celos, Devuélveme la vida i Pedacitos de ti, moment en què va posar punt i final a una nit de pop a Cap Roig amb un Antonio Orozco brillant.