El Music & Wine s'ha consolidat a Llançà després de quatre anys en funcionament. Es tracta d'un esdeveniment creat des de l'Àrea de Turisme i Comerç i l'Associació de Comerciants de la vila. La finalitat amb què va néixer el projecte era aprofitar dos espais emblemàtics, el passeig Marítim de Llançà i la plaça Major de la Vila, i dinamitzar-los amb concerts de música de grups locals i degustacions de vins dels cellers de la zona.

Durant aquests quatre anys, la fórmula ha tingut molt bona resposta i és per això que enguany s'ha apostat per oferir com a valor afegit tapes realitzades per restaurants i bars del municipi. «Aquesta suma d'actius és molt positiva per la nostra població i és una manera excel·lent, sense cap cost extraordinari, d'oferir activitats per als nostres visitants i residents» afirma Joan Pacareu, President de l'Associació de Comerciants de Llançà.

Durant del mes de juliol es va poder gaudir cada dimecres i dijous del Music & Wine. L'última nit es va poder celebrar una sessió especial amb 10 cellers, 2 grups de música i degustació de pernil a la plaça Major amb una gran acceptació de públic.