La biblioteca de Roses s'uneix a la campanya «Biblioestiu»

09.07.2016 | 00:00

La biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses participa en la campanya «Biblioestiu», que vol fomentar la lectura per a nens i nenes d'entre cinc i setze anys durant els mesos d'estiu.
El projecte es divideix en dos programes diferents en funció de les franges d'edat. Per als infants d'entre cinc i nou anys, en col·laboració amb l'editorial La Galera s'han seleccionat una sèrie de col·leccions que es divideixen en dues franges: de 5 a 7 anys i de 8 a 9. En el primer cas, s'han preparat quatre models de cartes per a cadascuna de les col·leccions, mentre que per a la segona hi ha un quadern de jocs i activitats relacionats amb les lectures. A més, entre els participants també se sorterjarà una bossa Biblioestiu, regals del FC Barcelona Experience i lots de llibres.
La segona franja es dirigeix als infants i adolescents d'entre deu i setze anys. En aquest cas, en col·laboració amb Legiland Club, es donarà accés a una plataforma digital que permetrà la certificar la lectura lliure i obtenir un premi. En aquest cas, rebran com a obsequi una bossa Biblioestiu tots els participants situats entre els millors 500 classificats de la plataforma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema