Rècord de participants en la Travessia Popular del Port de Blanes

380 nedadors van des del costat de Sa Palomera a la platgeta del Port - Els guanyadors han estat Àlex Castejón (CN Sabadell) i Ona Jerez (CN Sant Andreu)

07.08.2016 | 17:39
Sortida de la Travessia del Port de Blanes
Sortida de la Travessia del Port de Blanes

La badia de Blanes ha allotjat aquest diumenge la prova esportiva més veterana que continua organitzant-se en aquesta localitat de la costa Brava: la Travessia Popular del Port, que l´any vinent arribarà als 75 anys de vida. Enguany, el primer dels actes que anticipa la celebració de la Festa Major Petita, s´ha desenvolupat amb tota normalitat, sense els entrebancs que va suposar l´any passat la presència de pluja.

En aquesta ocasió s´ha assolit el rècord de participants de la prova, arribant gairebé al topall total que s´havia establert, amb 380 nedadors i nedadores, que han cobert els 900 metres de distància entre la platja del costat de Sa Palomera i la platgeta del Port. Organitzada per l´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Blanes, la travessia ha atret com de costum l´atenció d´un gran nombre de públic que s´han aplegat a la riba del port per anar aplaudint els participants conforme anaven arribant. Els guanyadors han estat Àlex Castejón (CN Sabadell) i Ona Jerez (CN Sant Andreu).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema