L'Eric ha viatjat a Santa Cristina d'Aro amb la seva dona i els seus tres fills per gaudir d'unes vacances d'estiu en família. Assegura que la gastronomia local l'ha captivat i que quan torni a Bèlgica s'atrevirà a elaborar alguns dels plats que ha tastat en la seva estada a la Costa Brava. El trobem passant el dia a la platja de Sant Feliu de Guíxols.

És la primera vegada que visita la Costa Brava?

No. És la segona vegada. La primera va ser fa molts anys.

On s'allotgen?

A Santa Cristina d'Aro. És un lloc que ens agrada molt, i de fet, sempre que hem vingut hem buscat allotjament per aquesta zona.

I què els ha fet decantar per Santa Cristina?

Doncs sobretot la localització. Està en un entorn preciós. És molt agradable.

Troben que la Costa Brava és cara?

No, no. Bèlgica és més car.

Han tastat la gastronomia local?

Oi tant. La paella, les tapes, el peix... I m'atreviria a dir que les tapes són el meu plat predilecte de la cuina espanyola.

Pot provar de fer-les quan tornin a casa.

Sí, sí. Ja ho tenia previst. Aquí he agafat les idees bàsiques i quan arribi a casa em posaré a fer proves i invents. Però dubto que em quedin tan bones com les que he menjat aquí. Si més no, ho intentaré. Ja m'imagino cuinant les meves pròpies tapes, a veure si a la meva dona i als meus fills els agraden.

Han visitat Barcelona i Girona?

Vam visitar Barcelona la primera vegada que vam venir, però Girona és una ciutat que encara no coneixem.

Quins són els seus plans per a aquests dies?

Tenim ganes de fer una mica de tot. Anar a la platja, recórrer el territori amb mountain bike, visitar els pobles medievals de la zona, les ermites... en definitiva, descobrir una mica el territori.