1. festival de peralada

Bryan Ferry arriba amb una motxilla plena de grans èxits

Bryan Ferry arriba aquesta nit al Festival del Castell de Peralada amb una motxilla carregada de grans èxits. Es tracta de l'única actuació que el cantant i compositor britànic farà a Catalunya, i hi inclourà les peces més conegudes i imprescindibles del seu repertori, com More Than This, Virginia Plan, Avalon, Don't Stop The Dance o Slave To Love.

2. festival de la porta ferrada

Jaime Cullum actua aquesta nit a Sant Feliu de Guíxols

Gairebé dues dècades després de publicar, amb només dinou anys, el seu àlbum debut, Jamie Cullum es manté com un dels més grans «destructors» de les barreres entre el jazz i el pop. Aquesta nit l'intèrpret anglès oferirà al festival de la Porta Ferrada, al port de Sant Feliu de Guíxols, el seu únic concert d'aquest estiu a

Catalunya.

3. roses

Txarango i Gertrudis portaran la festa aquesta nit a la Ciutadella

El ritme i la festa arribaran aquesta nit a la Ciutadella de Roses de la mà de Txarango i Gerturdis, que participen en el festival Sons del Món. Els primers, que amb només tres discs publicats s'han convertit en un dels grups catalans amb més poder de convocatòria, estan promocionant el seu nou disc El cor de la Terra. Per la seva banda, Gertrudis porten quinze anys de trajectòria i el 2016 van tornar amb un nou disc sota el braç després de cinc anys sense publicar cançons noves. En directe, el grup fusiona rumba catalana amb reagge, aires balcànics... Les entrades per a aquest doble concert, tanmateix, ja estan exhaurides des de fa uns quants dies.