1. pals

Segona Nit d'Espelmes de Pals

L'Associazione Culturale Piccole Serenate Notte delle Candele i l'Ajuntament de Pals organitzen aquesta nit la segona edició de la Nit d'Espelmes. Es tracta d'una vetllada molt especial que se celebrarà pels carrers del nucli antic, amb els edificis i els punts emblemàtics de la vila com a teló de fons il·luminats únicament per la llum de les espelmes, tot creant un ambient agradable, íntim i captivador. Un selecte grup d'artistes vinguts d'arreu seran els encarregats de crear una atmosfera relaxant i mística amb les seves interpretacions.

2. festival de peralada

Juliette Binoche i Alexandre Tharaud units pel record de Barbara

Ma plus belle histoire d'amour, Dis, quand reviendras-tu?, L'Aigle noir, Nantes La solitude o Une petite cantate, són grans èxits de la cantant francesa Barbara. L'any en què es commemora el vintè aniversari de la seva mort, l'actriu francesa més internacional, Juliette Binoche i el gran pianista d'ampli repertori Alexandre Tharaud, es retroben a Vaille que Vivre (Barbara), un espectacle creat al voltant dels records de l'artista.

3. festiival de cap roig

Norah Jones aterra a Palafrugell

L'estrella indiscutible del jazz & soul actual, guanyadora de nou Grammys i amb més de 40 milions de discos venuts, s'estrena al Festival de Cap Roig per presentar el seu nou àlbum, Day Breaks. Norah Jones torna a les arrels de jazz, teixit amb fils de diferents estils de rock americà, fols, soul i jazz, i mostra un esperit molt afí a Come with me, tot i que és un treball de maduració artística.