La segona quinzena del mes d'agost, Concerts d'Aro de Santa Cristina tornarà a obrir les portes de l'església per oferir una setmana de concerts de música clàssica, tal com ve fent des de l'any 2008. Enguany, el dilluns dia 21 Severin Eckardstein inaugurarà el festival amb un recital de piano durant el qual interpretarà peces de compositors com Debussy, Schumann, Dupont i Listz.

Dimecres vinent, el Quartet Maig, format només per veus masculines, oferirà una nit de cant sota el títol Sacralitat i natura: de Palestina a Pärt. El divendres, dia 25, el Quartet Cosmos tancarà el festival amb un concert de música de cambra. Aquest quartet de corda interpretarà peces de Haydn, Bartok, Webern i Mendelssohn.

Els tres concerts començaran a les nou del vespre a l'església parroquial de Santa Cristina d'Aro i, com ja ve essent habitual, seran gravats per Catalunya Música. Les entrades per al recital de piano i la nit de Cambra costaran vint euros, mentre que per a la Nit de Cant se n'hauran de pagar deu. Es podran adquirir una hora abans de cada concert, tot i que també es poden comprar abonaments.