L'actriu Mónica Randall va revelar ahir que va ser víctima d'un intent de violació dins de l'àmbit laboral quan un director de cinema amb el qual treballava es va abalançar sobre ella als estudis italians de Cinecittà. Segons va explicar la intèrpret en una entrevista a RAC1, el director li «va saltar a sobre dins d'un camerino» i Randall va aconseguir impedir la violació «empenyent-lo contra la paret amb les cames».

«Feia molt temps que em donava la tabarra, dient-me que havíem de parlar del paper els diumenges a casa seva», va afegir l'actriu durant l'entrevista, després de recordar que una altra intèrpret espanyola amiga seva també va ser assetjada pel mateix director. Mónica Randall no va concretar qui era el director ni quan van ocórrer els fets, encara que ha dit que «ja han passat 40 anys d'allò».

Randall (Barcelona, 1942) es va fer famosa durant els anys setanta, època en la qual va participar en clàssics del cinema espanyol com La escopeta nacional, de Luis García Berlanga; Cría cuervos, de Carlos Saura; Retrat de família, d'Antonio Giménez-Rico o Mi querida señorita, de Jaime de Armiñán, entre d'altres. També va fer una vintena d' spaguetti western i va treballar molt a Itàlia.