Miguel Ángel Portugal, entrenador del Valladolid, tindrà disponible dilluns tota la plantilla exceptuant Manu del Moral i Erick, que tot just surten d'una lesió. El de Quintanilla de las Villas va avisar dels perills dels gironins. «Si mirem la seva trajectòria a casa, on només han guanyat un partit, podem pensar que és un bon rival per a nosaltres, però no és així. No hi ha enemic fàcil. Això sí, anem a guanyar a Montilivi», va dir.

Dels catalans, com solen fer la resta d'entrenadors de la categoria, va subratllar que «juguen bé» i que «els resultats no els estan ?acompa?nyant». Va afegir que «el seu joc és similar al de l'any passat, tot i que potser noten alguna baixa com pot ser la de Sandaza», abans de definir com a «final» el partit d'aquest dilluns a Montilivi. Portugal va subratllar que la categoria és «molt igualada» però va deixar clar que confia que la reacció apuntada en els últims partits els permeti sumar la tercera victòria seguida per continuar l'escalada a la classificació.

El Valladolid no ha guanyat mai a Montilivi en els tres precedents que hi ha fins ara, tots ells a Segona A. El balanç dels castellans a Girona és de dues derrotes i un empat. La igualada es va produir la campanya 2011/12 (1-1) amb Djukic a la banqueta. La temporada passada el Girona va guanyar 2-1 amb gols d'Aday i Eloi; la 2010/11 els gironins van vèncer 2-0.