El Girona tornarà aquest migdia a casa després de vuit dies treballant a la City Football Academy de Manchester i, a més de moltes hores d'entrenament a les cames, l'equip de Pablo Machín farà el viatge amb un bon regust de boca després de l'empat d'ahir contra el Blackburn Rovers a l'històric estadi d'Ewood Park (1-1). Un cop de Fran Sandaza a la sortida d'un córner a la mitja hora de partit va permetre al Girona igualar el que, només dos minuts abans, havia marcat el Blackburn Rovers (Ben Marshall). El marcador ja no es va moure més i René, que ahir va jugar els noranta minuts, va tenir una actuació destacada malbaratant bones oportunitats del conjunt anglès sobretot a la primera meitat. Pere Pons, Portu i Longo, la primera meitat, i Cristian Herrera i Eloi a la segona també varen poder marcar, però l'empat a 1 es va mantenir inalterable. Després de la derrota contra un combinat sub 19 del Manchester City del passat dimecres (3-2), l'empat d'ahir deixa més bon regust de boca a un Girona que va saber plantar cara a equip amb bon potencial econòmic i que està més avançat en la seva preparació perquè comença la lliga dissabte vinent. El Blackburn Rovers juga a la Championship que és la segona divisió a Anglaterra.

Com ja havia fet dimecres, Pablo Machín va tornar a repartir molt els minuts i, amb l'excepció del porter Bounou i de Richy i Borja Garcia que no es van canviar, el tècnic va comptar amb la resta de la plantilla. I, com també havia passat dimecres, l'exmigcampista de l'Albacete, Portu, va ser un dels més destacats a la primera meitat complementant-se bé amb Pere Pons i Àlex Granell en el mig de camp. Portu estava molt actiu i va ser protagonista en algunes de les primeres accions de perill del partit. Una jugada entre Portu i Pere Pons en el minut 8 gairebé va servir per obrir el marcador, però el de Sant Martí Vell no va aconseguir batre el porter local Steele. Per als locals, en canvi, era el migcampista Ben Marshaall el que posava el punt de talent al partit. La seva primera aparició va acabar amb un xut massa fluix que René va aturar bé, però, pocs minuts més tard, Marshall es va associar amb el seu company Bennet per encarar la porteria contrària i amb un xut des de la frontal marcar l'1-0. L'alegria, però, va durar ben poc a l'equip anglès perquè el Girona va empatar. Córner des de la dreta, Powell no enganxa a refusar de cap i la pilota cau a Fran Sandaza que marca l'empat a 1. El gol del Girona va ser un cop per al Rovers que, abans del descans, podria haver encaixat algun gol més si els gironins haguessin estat una mica més encertats. Tres minuts més tard del gol de l'empat, una bona passada a l'espai de Javi Álamo va habilitar Samuele Longo, però l'italià no va poder definir bé davant el porter local. Poc després seria Portu el que va rematar lluny de l'abast d'Steele, però la seva pilota no va acabar de trobar el camí entre els tres pals. Amb empat a 1-1 s'arribava al descans i , a la segona meitat, entre molts canvis al dos equips, ni Girona ni Blackburn Rovers van aconseguir marcar. Herrera i Eloi van tenir oportunitats per a Girona i, en el tram final, René va haver de treure dues bones mans per evitar que l'equp gironí sumés la segona derrota consecutiva.