Per estar guapa s'ha de treballar. Això ho saben de sobres les espectaculars àngels de Victoria Secret. Perquè encara que molts no ho creguin, les models més cotitzades del mercat no van néixer amb cossos esculturals.

Només cal fer una ullada a les xarxes socials de Gigi Hadid, Karlie Kloss o Adriana Lima per saber que la vida d'un àngel de Victoria Secret és més dura del que sembla. Perquè per lluir un cos deu, les models no només han de seguir una dieta especial. També han de portar una rutina que barregi l'entrenament cardiovascular amb exercicis de força i peses. Amb la primera part de l'entrenament perden greix corporal i amb la segona enforteixen els músculs. La boxa, les peses, el ballet o la bicicleta són algunes de les disciplines mitjançant les quals es mantenen en forma.

A més, les models han de prestar una especial atenció als seus abdominals, zona que es veu constantment en les seves sessions de fotos i desfilades. Per auest motiu, mentre unes es dediquen a tonificar el seu ventre fent abdominals, altres aposten pel ball i la capoeira per enfortir-lo amb el moviment de la cintura.

Aquest és el dur entrenament al qual se sotmeten els àngels de Victoria Secret.

La boxa és un dels esports estrella de les models més famoses i Gigi Hadid és la prova que amb aquest esport es pot aconseguir un cos espectacular. La model és una gran aficionada a la boxa i per això el practica amb regularitat. Aquest esport tonifica i enforteix els músculs, a més de servir per alliberar les tensions acumulades al llarg d'un llarg dia de treball.

Però si hi ha un àngel de Victoria' s Secret aficionada de veritat a la boxa aquesta és Adriana Lima. La brasilera ha confessat més d'una vegada que aquesta disciplina és la seva gran passió i per això el practica regularment. La model no té por de mostrar al seu Instagram com són els seus entrenaments i els seus selfies després d'entrenar.

Karlie Kloss és una de les models més actives. Entre les disciplines favorites d'aquest àngel de Victoria Secret estan la boxa i, sobretot, el TRX o entrenament de suspensió. Aquest últim entrenament utilitza la resistència del propi cos per treballar la musculatura.

Tot i així, el ballet és una altra de les disciplines que utilitza Karlie Kloss per posar-se en forma. I és que la dansa clàssica ajuda a estilitzar els músculs, perfecte per a qualsevol àngel de Victoria Secret o model.

Alessandra Ambrosio és una altra de les models que també es mantenen en forma practicant, entre d'altres disciplines, ballet.

La també brasilera Izabel Goulart és una autèntica aficionada al'running'. La model aposta per l'entrenament cardiovascular per mantenir-se en forma.

Aquest àngel de Victoria Secret també dedica els seus dies a realitzar entrenaments per enfortir els músculs, com per exemple, les flexions.

Una altra que també aposta per l'exercici aeròbic i per entrenaments de força és Miranda Kerr. La model australiana, igual de Karlie Kloss, dedica temps a l'entrenament TRX a més de a caminar en bicicleta estàtica.

Blanca Padilla, la model espanyola que en poc més d'un any va conquerir les passarel·les i es va convertir en un àngel de Victoria Secret, és també assídua al gimnàs. La madrilenya sol publicar en el seu compte d'Instagram fotos seves en el gimnàs on va fins i tot els dissabtes a la nit. Padilla es manté en força amb exercicis que enforteixen els músculs com esquats o gambades.