Tres persones han quedat ferides lleus en un incendi que s'ha declarat aquesta matinada en un pis de Vic (Osona), segons han informat aquest dissabte els Bombers de la Generalitat.

L'incendi es va produir poc abans de les 02.00 hores de la matinada al número 4 del carrer Joan XXIII de la ciutat de Vic, on el foc ha cremat la part de la campana extractora de la cuina i la resta de l´habitació ha quedat afectada pel fum.

En el moment de l'incendi, a l'habitatge hi havia tres persones que han quedat intoxicades lleus per fum i han estat evacuades a l'hospital General de Vic.

Déu minuts després, dues dotacions dels Bombers han pogut controlar el foc.

Incendi a Palamós

Els bombers també han treballat en l'extinció de l'incendi en un vaixell al port de Palamós (Baix Empordà), un succés que no ha ocasionat danys personals.

Poc després de les 02:00 hores de la matinada, s'ha iniciat l'incendi en un vaixell de 28,5 metres d'eslora a la zona del club nàutic del Port de Marina de Palamós.

El vaixell s'ha cremat totalment, però no hi ha hagut cap persona ferida, i poc abans de les 05.00 hores de la matinada, les sis dotacions dels Bombers que s'havien desplaçat al lloc han donat per apagat el foc, i han evitat que els altres vaixells amarrats a la mateixa zona del port quedessin afectats.