Els personatges animats Les Tres Bessones promocionen destinacions de turisme familiar a Catalunya mitjançant l'aplicació 'VisitCatalonia' per a dispositius mòbils, impulsada per l'Agència Catalana de Turisme (ACT) de la Generalitat, que ja ha registrat 1.896 descàrregues en una setmana.

Segons un comunicat de la Conselleria d'Empresa i Feina, l'ACT i la productora Cromosoma han llançat aquesta aplicació gratuïta a l'Apple Store per difondre els 13 municipis catalans acreditats per la Generalitat com a destinació de Turisme Familiar (DTF).

L'aplicació s'ofereix en vuit idiomes -català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès i holandès- i inclou un mapa, un vídeo i informació bàsica de les destinacions, a més d'un joc infantil: il·lustracions dels municipis per acolorir a l'iPad i un puzle a l'iPhone.

L'aplicació és gratuïta i el país que més ha descarregat aquesta aplicació és la Xina (20%), seguida dels Estats Units (18%) i Espanya (14%), ha precisat l'ACT.

Les destinacions de turisme familiar a Catalunya són Roses, Torroella de Montgrí-l'Estartit, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar i Blanes, a la Costa Brava; Malgrat de Mar, Santa Susana, Pineda de Mar i Calella, a la Costa de Barcelona-Maresme, i Calafell, Salou, Cambrils, Vila-seca i La Pineda Platja, a la Costa Daurada.