Cuatro aposta clarament per oferir productes de ficció els dimarts a la nit. Després de les trames policials de Hawaii 5.0, estrenada la setmana passada, a partir d'avui també es podrà veure The Defenders, una ficció en la qual dos excèntrics advocats de Las Vegas, interpretats per Jim Belushi i Jerry O'Connell, volen guanyar els seus casos costi el que costi. Al repartiment, encapçalat pels coneguts actors s'hi uneixen Jurnee Smollett (Friday Night Lights) i Tanya Fischer (Ley y orden) en una sèrie de la CBS que és l'última creació de Kevin Kennedy (El asesinato de Richard Nixon).

Nick Morelli (Jim Belushi) i Pete Kaczmarek (Jerry O'Connell) són dos advocats rebels que fan tot el possible per guanyar els casos que representen: seran capaços de fregar el desacatament per aconseguir que un jutge els ajudi o fins i tot seduir una fiscal per aconseguir reduir la petició d'una condemna. Per ajudar-los en els seus casos tindran l'ajuda de Lisa Tyler (Jurnee Smollett), una jove lletrada que es guanyava la vida com a ballarina exòtica per pagar-se els seus estudis de Dret, i Zoe Waters (Tanya Fischer), la recepcionista del bufet que desplegarà tot el seu encant per agradar els caps.

En el primer capítol, Nick i Pete representen un jove que s'enfronta a una acusació d'assassinat per defensar el seu germà en una baralla de carrer. El cas és únic a la ciutat de Las Vegas, per la qual cosa requerirà una nova interpretació de les lleis. Així mateix, Lisa tindrà l'oportunitat de fer callar els qui la menyspreen i demostrar que està a l'altura del bufet Morelli & Kaczmarek.