Àgora acomiada la temporada aquesta nit a les onze amb el programa "La recerca científica a Catalunya. Com mantenir l'excel·lència en temps de crisi?". El programa presentat per Xavier Bosch, que se centrarà en l'efecte de les retallades ecòmiques sobre la recerca, comptarà amb la presència de tres importants membres de la comunitat científica.

Per una banda, hi haurà la biòloga Anna Veiga. A més de ser la directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona, Veiga és la nova presidenta de la Societat Europea de Reproducció Humana i Embriologia.

La física estarà representada per pel catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, Lluís Torner. Torner és, a més, director fundador de l'ICFO-Institut de Ciències Fotòniques.

També passarà pel plató d'Àgora el bioquímic Joan Seoane, professor investigador ?d'ICREA Vall d'Hebron i director del Programa d'Investigació Transnacional.

El programa, que no tornarà a estar en antena fins al 12 de setembre, acomiada la temporada amb una mitjana de de 189.000 espectadors, amb un 7,7% de quota de pantalla.

Aquest curs televisiu ha estat marcat per les eleccions al parlament de Catalunya i les municipals. Els quatre programes més vistos de la temporada han estat l'entrevista a José Montilla (el 4 d'octubre), l'entrevista a Josep-Lluís Carod Rovira (12 de desembre), l'anàlisi l'endemà de les eleccions al Parlament català i l'entrevista a Artur Mas i Javier Solana (10 d'octubre).