Aquest dissabte TV3 estrena la segona temporada d'El gran gran dictat, que fitxa el Mag Lari com a col·laborador habitual perquè faci trucs de màgia, arrisqui la vida de famosos i posi a prova la paciència del presentador. Presentat per Òscar Dalmau, el programa tindrà com a primers concursants famosos la xef Carme Ruscalleda, l'actor Jose Corbacho i el periodista esportiu Víctor Patsi.

Guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació 2013, El gran dictat, tindrà a partir de la primera setmana de gener dues versions a TV3: l'edició diària i la d'El gran gran dictat, amb concursants famosos.

La que serà la segona temporada d'El gran gran dictat s'emetrà cada dissabte en horari de prime time, a les 21.50, i agafarà així el relleu a la graella de l'Oh, happy day.

El gran gran dictat tindrà una durada d'una hora i mitja. Hi haurà més proves i també més humor, amb gags protagonitzats per Òscar Dalmau i els concursants.

L'actor i humorista Carlos Latre i els periodistes Antoni Bassas i Ariadna Oltra coincidiran en la segona edició, que s'emetrà l'11 de gener. Els famosos competiran per un premi de 2.000 euros, que donaran a l'ONG que prefereixin.