L'"APM?" acomiada la temporada amb les pífies als concursos

El programa arriba a l'últim capítol amb molt bones dades: una quota mitjana del 14,4% d'audiència i una valoració de 8,2 sobre 10 de qualitat

24.07.2016 | 00:00
L´"APM?", el circ de la tele.

Aquesta nit, l'APM acomiadarà la temporada fins al setembre recordant les millors pífies de concursos. A més, presentarà un parell de temes musicals que no tenen cap possibilitat de ser la cançó de l'estiu, una escena inèdita de Nit i dia, Josep Pedrerol a The Ring, El loco de la colina entrevistarà Francisco Marhuenda i Ortega Cano apareixerà a Jocs de trons. Tot això, en un programa de 45 minuts amb el bo i millor de la televisió i l'estil incomparable de l'Alguna pregunta més?.
L'APM? Extra acaba la temporada amb 299.000 espectadors de mitjana i una quota del 14,4%. El programa més vist va ser el del 17 de gener que va arribar al 18,5% de quota i una audiència de 430.000 espectadors. Pel que fa a l'anàlisi qualitativa, té un índex de 8,2 sobre 10, molt proper a la mitjana de la cadena (8,3). Cal destacar que al voltant del 94% del jurat d'espectadors del panell de GFK consideren el programa original i diferent i molt o força entretingut, així que el 90% el comentaria i el recomanaria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema