Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres cedeix un pis a l'Altem per a gent gran discapacitada

L'Ajuntament va comprar l'habitatge a una empresa que els devia diners i que ja utilitzava l'entitat

Figueres cedeix un pis a l'Altem per a gent gran discapacitadadiari de girona

L'Ajuntament de Figueres va signar aquest dilluns la cessió del pisque té en propietat al carrer Rentadors a l'associació ALTEM, que el destina a Llar-residència per a gent gran discapacitada. L'alcaldessa, Marta Felip, va formalitzar així l'acord que ja va avançar aquest diari a mitjan de l'any passat a través del qual l'Ajuntament va aprovar comprar l'habitatge a una empresa que els devia diners.

L'adquisició es va fer per 100.000 euros als quals es van descomptar els 30.000 que la mercantil acumulava en concepte d'impostos. De fet, l'entitat d'atenció als discapacitats ja l'utilitzava perquè l'empresa havia acordat una permuta amb l'Ajuntament que mai es va acabar regularitzant.

El regidor de Contractació, Jordi Masquef, va explicar en aquell moment que el Govern va valorar, per una banda, tancar l'expedient de permuta i, per l'altra, evitar que un futur el propietari s'ho pogués vendre. L'actuació servia de garantia perquè l'Altem pogués seguir utilitzant per a fins socials l'espai. Ahir, Felip i el president de l'associació, Josep Fernández, van signar el document que acredita formalment la cessió.

Prem per veure més contingut per a tu