Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses inicia l'enderroc per al nou accés a la platja dels Palangrers

S'impulsa un projecte per millorar l'espai litoral on es faran zones de descans en feixes enjardinades

Roses inicia l'enderroc per al nou accés a la platja dels Palangrersdiari de girona

Roses ha començat els treballs d'enderroc de la part inicial de l'espigó de la platja dels Palangers per facilitar l'accés a la cala. Els treballs actuals per millorar l'accés tenen un termini d'execució de dos mesos i un cost de 35.000 euros. En una nova fase s'ordenaran i enjardinarà l'entorn per crear espais de descans en petites feixes.

Les màquines han començat a obrir l'espai i connectar-lo amb l'aparcament a tocar la carretera del Far. D'aquesta manera es facilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda i també als vehicles del servei de neteja de platges.

El projecte actua en 258 metres quadrats entre la carretera del Far, l'aparcament i la sorra de la platja. És la primera part de l'obra que consisteix en l'arranjament de l'àrea d'accés i que properament es completarà amb un nou projecte de pavimentació, ordenació i enjardinament de les places d'aparcament adjacent amb una superfície de 1.925 metres quadrats.

Els treballs preveuen que l'ordenació i embelliment de l'espai es faci mantenint l'arbrat i incorporant unes plataformes esglaonades, a mena de feixes, que ascendiran fins a la roca. La primera de les feixes comptarà amb una àrea de descans amb una font; mentre a la resta s'enjardinaran amb la plantació de nous arbres i arbusts propis de la zona. La platja és una cala que s'ha mantingut allunyada de les aglomeracions urbanes d'altres punts litorals.

Prem per veure més contingut per a tu