Segueix-nos a les xarxes socials:

La condutora temerària de Cadaqués és una veïna de Figueres que té uns 30 anys

Els Mossos ja han portat l'atestat als jutjats

La conductora temerària que el dia 14 va ser captada per un vehicle que anava a darrere seu fent tot tipus d'imprudències per la GI-614 anant cap a Cadaqués és una veïna de Figueres que té uns 30 anys.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit ahir van portar l'atestat al jutjat de Figueres i a la dona se li imputa un delicte de conducció temerària.

La dona, que portava un vehicle familiar no era la propietària del cotxe però després de prendre declaració a testimonis i d'esbrinar qui anava al volant, divendres ja va poder ser identificada.

La protagonista de les ziga-zagues, els avançaments en contínua, entre altres apareix en un vídeo que va poder ser enregistrat gràcies al sistema de videocàmera que tenia un vehicle que anava a darrere seu.

En el vídeo es pot veure com la conductora va estar al volant fent imprudències almenys des de la zona de Perafita -és a dir procedents de Roses- fins a la zona del polígon industrial.

El vídeo publicat a Internet s'ha fet viral des que el va publicar dilluns de la setmana passada a les xarxes socials el seu autor, qui agraeix que finalment s'hagi enxampat la conductora.

Prem per veure més contingut per a tu