Conducció temerària per la carretera de Cadaqués. Això és el que va fer una conductora aquest dissabte passat per la carretera GI-614 quan es dirigia cap a Cadaqués. Amb el que no va comptar és que un vehicle que anava ben a prop va estar-la gravant durant quatre minuts, segons el seu autor, fent tot tipus de ziga-zagues i posant en perill la vida de la resta de conductors que anaven per aquesta via de només un carril per sentit de la marxa i que és molt estreta.

El vídeo que ha publicat Sergi Igresv a les xarxes socials -Facebook i Youtbe- mostra unes imatges brutals dels fets. El tot terreny de color negre va fent avançaments perillosos quan vénen cotxes en direcció contrària i se salta les línies contínues en una carretera que està plena de Revolts i on no hi ha gairebé voral en tot el seu traçat.

L’autor del vídeo assegura que els fets són de dissabte i que va enviar-lo ràpidament als Mossos d’Esquadra per tal que se sancioni la persona que estava al volant.

Les imprudències de la conductora ja estan essent investigades pels Mossos d’Esquadra de Trànsit. El cas està obert i estan buscant el propietari del vehicle per tal de sancionar la persona que conduïa per la carretera.

A banda, el cos policial posarà en coneixement de l’autorització judicial els fets per la conducció temerària que es va registrar un cop hagi identificat l’ocupant del cotxe.

El vídeo mostra que la conductora va estar al volant fent imprudències almenys des de la zona de Perafita -és a dir procedents de Roses- fins a la zona del polígon industrial.

El vídeo publicat a internet s’ha fet viral des que el va publicar el dilluns a les xarxes socials el seu autor, que assegura que vol agrair a tots els qui l’han compartit perquè així se sancionarà la conductora.

No és el primer cas que les xarxes socials són un mitjà de denúncia per tema de conduccions temeràries. El mes de febrer, també es va fer ressò a internet d’un conductor que anava en sentit contrari per la variant de Banyoles. Era un home que va declarar que havia agafat l’autovia malament. Té 82 anys i sortosament no va provocar cap accident de trànsit.

Vídeo del conductor temerari