Detenen un home que conduïa una furgoneta robada amb 64 caixes de material esportiu sostretes d'un camió a la Jonquera

Un mosso fora de servei va detectar el vehicle circulant de forma temerària per l'AP-7

La furgoneta amb el material robat

La furgoneta amb el material robat / Mossos d'Esquadra

ACN

ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que conduïa una furgoneta robada amb 64 caixes de material esportiu que havia sostret d'un camió estacionat a la Jonquera (Alt Empordà). Els fets van passar aquest diumenge cap a un quart de set del matí quan un agent fora de servei va detectar la furgoneta circulant per l'AP-7, en sentit sud, a gran velocitat. El policia va alertar dels fets i es va comprovar que el vehicle constava com a robat a Reus el 29 d'abril. L'agent va fer un seguiment i va comprovar que circulava de forma temerària fent avançaments utilitzant tots els carrils i sense senyalitzar les maniobres. A més, anava molt carregant i amb caixes al seient de l'acompanyant.

Una patrulla de paisà va localitzar la furgoneta a la N-II a Caldes de Malavella (Selva) i finalment, amb el suport de dues patrulles de trànsit, van aconseguir aturar-lo a la carretera C-63, al terme de Sils.

El conductor va intentar fugir corrents però no ho va aconseguir. Després de diverses gestions policials es va esbrinar que la càrrega que transportava, caixes de roba esportiva, l'acabava de sostreure d'un camió estacionat a la Jonquera. Per aquest motiu, van detenir el conductor i van recuperar el vehicle i la mercaderia sostreta.

La investigació continua oberta

A l'arrestat, de 31 anys, se li atribueixen els delictes de furt, robatori i furt d'ús de vehicle. També se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 6 de maig a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.