Vuit perols de ranxo en el tradicional àpat de carnaval de Capmany
Vuit perols, un any més, van servir per preparar el tradicional ranxo de Capmany, que dona per tancat el carnaval que s´ha celebrat durant el cap de setmana.
Cebes, alls, costelló de porc, vedella o carn picada, entre molts altres ingredients van servir per preparar l´àpat, que es va servir a mitja tarda a la plaça acompanyat de garnatxa i galetes. L´activitat se celebra des de fa anys el dimarts de carnaval. El tradicional àpat s´elabora amb els ingredients que els veïns han aportat, tot i que avui donen més euros que verdures.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a L'Alt Empordà
-
La rosinca Anna Jorquera es proclama campiona d'Espanya d'halterofília i obté el bitllet pel Mundial
-
S'accidenta contra un autobús a Figueres i acaba detingut per quadruplicar la taxa d'alcohol permesa
-
Tres detinguts per atracar a punta de ganivet un supermercat a l'Armentera
-
L'Escala aprova el projecte executiu de la reforma del passeig Lluís Albert
Comentaris
Veure comentaris