Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festival Còmic de Figueres presenta la seva desena edició amb 16 actuacions

El certamen tindra lloc del 13 al 16 d'abril amb més d'una desena d'espectacles gratuïts en 11 espais diferents

El Festival Còmic de Figueres presenta la seva desena edició amb 16 actuacionsFestival del Còmic

Un any més el Festival Còmic de Figueres segueix acostant al públic grans humoristes de primer nivell i variades propostes que aposten per artistes del país, convertint-se així en la cita de referència per als amants de l'humor durant els dies de vacances de Setmana Santa. Del 13 al 16 d'abril Figueres, 11 d'elles gratuïtes, en 11 espais diferents repartits per la ciutat.

El duet còmic australià The Umbilical Brothers format per David Collins i Shane Dundas i la companyia del clown rus Dimitri Bogatirev i la ucraïnesa Irina Ivanytska, són els artistes internacionals que encapçalen el cartell d'aquesta 10a edició del festival.

La companyia de clowns russa instal·lada a Las Vegas que va formar part del Cirque du Soleil, oferirà el seu espectacle «Aga Boom» al Teatre El Jardí, com ja va fer amb gran èxit de públic el 2012.

Per la seva part els australians, reis del mim i l'slapstick i tot un fenomen mundial a internet, als principals festivals d'humor i en diferents canals de televisió també tornen al festival per mostrar el seu The Best Of en una ocasió única a Catalunya.

Guillem Albà serà el presentador de l'espectacle inaugural acompanyat de l'Orquestra Marabunta i donarà pas als diferents artistes que participaran en el tradicional cabaret: The Umbilical Brothers, Yolanda Ramos, Mali Vanili, Capa i Espasa i els Xuriguera i Faixedas, que seran els encarregats de maridar l'humor amb un brindis especial d'aniversari per inaugurar una cita empordanesa d'allò més consolidada.

Prem per veure més contingut per a tu