Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Figueres selecciona els nous agents de la Guàrdia Urbana

Dilluns es van iniciar les proves selectives amb 58 aspirants, dels quals 28 han realitzat les proves físiques aquest matí per optar a les dues places d´oposició lliure convocaques

L'Ajuntament de Figueres selecciona els nous agents de la Guàrdia UrbanaAj. de Figueres

El pavelló poliesportiu municipal i l'estadi Albert Gurt acull avui els 28 aspirants dels 58 que s'havien sel·leccionat que realitzen les proves físiques per accedir a les 2 noves places d'agents de la Guàrdia Urbana de Figueres que l'Ajuntament va convocar aquest mes de març mitjançant oposició lliure.

Els nous agents de la Guàrdia Urbana s'incorporaran a la plantilla del cos de policia figuerenca el juliol 2019, després de finalitzar totes les proves selectives, i de realitzar el curs de nou mesos a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

El govern municipal preveu continuar amb l'ampliació de la plantilla gradualment, i per aquest juliol ja hi ha prevista la convocatòria de tres noves places més, dues lliures i una de mobilitat horitzontal.

En total, entre l'oferta pública del 2016, 2017 i 2018 s'han creat deu noves places d'agent de la Guàrdia Urbana de Figueres que passarà a disposar d'una plantilla de 74 agents comptant les jubilacions d'alguns agents.

El 2 de juliol finalitza el termini per presentar sol·licituds per a la convocatòria de tres noves places de l'oferta pública del 2018, dues lliures i una de mobilitat horitzontal. LAjuntament ha creat entre el 2017 i el 2018, 10 noves places de la Guàrdia Urbana.

El regidor de Seguretat, Quim Felip, destaca la necessitat d'incorporar més agents en una plantilla que ha anat augmentant la seva mitjana d'edat i que necessita un reforç important, "La Guàrdia Urbana de Figueres atén moltíssimes problemàtiques i molt diverses, en aquests últims anys gràcies a l'esforç i la implicació de tot el cos s'ha mantingut el nivell de la nostra policia, i ara, després de crear aquestes 10 noves places a les quals ens vam comprometre des del govern municipal, realitzarem un esforç més per continuar ampliant la plantilla aquest 2019".

L'alcaldessa Marta Felip recorda que fins a l'any 2016 no es va permetre crear i convocar noves places, i que en aquests últims tres anys el govern ha anat incorporant progressivament nous agents complint amb el compromís adquirit: "Els figuerencs ens demanen més presència de Guàrdia Urbana al carrer i als barris, i l'única manera és continuar ampliant la plantilla per cobrir totes les necessitats de la ciutat"

Prem per veure més contingut per a tu