Segueix-nos a les xarxes socials:

La Guàrdia Urbana de Figueres renova part de la flota de vehicles

Han incorporat cinc nous cotxes patrulla i una furgoneta de Protecció Civil en modalitat de rènting. L'Ajuntament aposta pels models híbrids

La Guàrdia Urbana de Figueres renova part de la flota de vehiclesconxi molons

La Guàrdia Urbana de Figueres ha incorporat sis nous vehicles a la flota policial. El cos va presentar-los ahir al matí. Es tracta d'una furgoneta Nissan de Protecció Civil equipada amb desfibril·lador i cinc cotxes patrulla: dos Toyota Híbrids patrulla amb kit per a trasllat de detinguts, dos Ford CMax patrulla de cinc places i un totterreny Nissan Qashqai.

Actualment la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana està formada per 18 vehicles, 12 cotxes, una furgoneta d'atestats, una furgoneta de Protecció Civil i 4 motos.

La incorporació d'aquests sis nous vehicles s'ha realitzat en modalitat de rènting gràcies a l'acord amb l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i ha servit per substituir vehicles més antics o amb més ús. El cap de la Guàrdia Urbana ha remarcat la importància de la renovació dels vehicles policials que tenen un ús més intensiu, i també la incorporació de nous vehicles híbrids, contribuint així a una mobilitat més sostenible. Per la seva banda, el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Quim Felip, ha destacat el compromís amb la millora de la flota policial i també la de Protecció Civil, que a partir d'ara disposarà d'un nou vehicle completament equipat.

Prem per veure més contingut per a tu