Segueix-nos a les xarxes socials:

El candidat de JxC l'Escala proposa una consulta sobre la circulació al casc antic

Robert Bosch va presentat ahir oficialment en un acte amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas . La reconfiguració de l'aparcament i el trànsit al centre urbà, la construcció d'una aparcament a la plaça Nova i una residència integral de dia són algunes propostes

El candidat de JxC l'Escala proposa una consulta sobre la circulació al casc anticJunts per l'Escala

Junts per Catalunya l'Escala va presentar ahir en un acte a l'Escala el nou candidat, Robert Bosch, actualment regidor i per primer cop al capdavant de la candidatura.

Durant la seva intervenció, el candidat va avançar algunes línies i propostes del programa electoral amb el qual es presenta en una candidatura "il·lusionant i compromesa, amb l'Escala i amb Catalunya".

Un dels temes que el grup posa sobre la taula és l'aparcament i la circulació al casc antic. L'actual govern ha restringit l'accés a primera línia de mar, a la Platja i el Port de'n Perris després de la reforma i s'han eliminat aparcaments a diversos carrers.

Des de Junts per l'Escala plantegen una consulta als veïns, comerciants i botiguers del nucli antic per replantejar la circulació.

La seguretat ciutadana, l'atenció a la gent gran, la redacció del POUM la recuperació de l'FP i el transport subvencionat són altres línies del programa.

El grup concreta també que esperen construir un aparcament ampli a la plaça Nova i construir una residència integral i de dia.

L'acte va omplir la sala del restaurant El Molí on se celebrava amb la participació de l'expresident de la Generalitat, Artur Mas.

Bosch, de 29 anys, és advocat i regidor a l'Ajuntament des del novembre de 2015 i encapçalarà per primera vegada la llista electoral.

Prem per veure més contingut per a tu