Diari de Girona

Diari de Girona

Roben en una papereria i sostreuen dos vehicles en una sola nit en una mateixa àrea de Roses

Els Mossos d'Esquadra busquen els lladres

Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu. DdG

Els Mossos d'Esquadra investiguen tres robatoris que han succeït en una mateixa àrea de Roses i durant una sola nit, la de dijous a divendres passat.

El primer dels casos va succeir en una papereria ubicada a la Gran Via de Pau Casals. Aquí els lladres van forçar la persiana lateral i posteriorment, porta corredissa. Del local, se'n van emportar el contingut de la caixa registradora.

Uns metres més enllà, al carrer de doctor Fleming, un lladre van entrar en un bloc de pisos i de l'entrada, se'n van emportar un patinet elèctric.

I finalment, d'un garatge del carrer de Tirso de Molina -el paral·lel a la Gran Via de Pau Casals- van accedir-hi amb un comandament i posteriorment, se'n van emportar una motocicleta.

De tots els fets, els Mossos d'Esquadra han recollit la denúncia. Són tres robatoris succeïts tots ells la nit de dijous a divendres i en pocs metres de distància. Els agents de la Unitat d'Investigació es troben indagant si són obra dels mateixos lladres.

Aquella mateixa nit, a la zona de l'avinguda Díaz Pacheco d'aquesta mateixa vila, uns lladres també van robar en una furgoneta aparcada. En aquest cas, els lladres van sostreure eines: dues radials, tres trepans i una caixa amb més eines.

De tots els fets, els Mossos d'Esquadra en tenen oberta una investigació. De moment, no s'ha localitzat els responsables dels robatoris amb força i de vehicles.

Compartir l'article

stats