Segueix-nos a les xarxes socials:

Incendi en un hotel de Port de la Selva

S'ha declarat a la terrassa superior de l'establiment turístic

Incendi en un hotel de Port de la SelvaAV Protecció Civil de Port de la Selva

Incendi en un hotel de Port de la Selva. S'ha declarat cap a un quart d'una en un establiment del carrer de la Font.

Els Bombers han activat cinc dotacions i la columna de fum és molt densa. Els efectius estan treballant a la terrassa superior de l'hotel i segons les primeres informacions, el que es veia afectat eren els comptadors i la zona dels aparells d'aire condicionat que hi ha a la zona.

Actualment l'establiment es troba tancat i dos treballadors són els que han donat l'avís i de fet, han intentat apagar les flames, indiquen des del cos d'emergències. No s'han produït ferits.

Finalment, cap a un quart de dues els Bombers han donat el foc per apagat. La zona afectada i cremada és la instal·lació elèctrica i una caseta d'uns 25 metres quadrats on hi ha els aparells d'aire condicionat situats al terrat. Gràcies a l'actuació dels Bombers, no hi ha hagut propagació a la resta d'hotel. Els Bombers segueixen sobre el terreny per acabar d'apagar els punts calents.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Port de la Selva ha demanat no acostar-se a la zona i que la gent no col·lapsi la central de la Guàrdia Municipal que ja està mobilitzada mentre durava l'emergència.

De fet els membres de l'Associació són els que s'han desplaçat inicialment a la zona, ho ha perimetrat i han esperat l'arribada dels Bombers, que treballen per sufocar les flames, indiquen fonts municipals.

Aquest incendi ha comportat el tall de trànsit de diversos carrers: el de l'Horta, el de la Font i el Camp del Port.

Prem per veure més contingut per a tu